paradontologija

Osnovano 1991. godine

Dental Studio Rešetar Brezak stomatološka je ustanova koju prije svega odlikuju kvaliteta, tradicija i briga za pacijenta. Kao privatna ordinacija dentalne medicine Dental Studio Rešetar Brezak djeluje preko dvadeset godina te se od davne 1991. kontnuirano razvija te proširuje obim svojih djelatnosti, osuvremenjuje tehnologiju i ulaže u edukaciju stručnjaka.
Studio, smješten u strogom centru Zagreba na adresi Boškovićeva 7, suvremeno je uređen i vrhunski opremljen, a naši doktori dentalne medicne u radu s pacijentima primjenjuju najnovije terapijske metode, materijale i tehnologije spajajući tako suvremene trendove s dugogodišnjom tradicijom. U Dental Studiju Rešetar Brezak posvećeni smo tome da vašim zubima zajamčimo zdravlje, a vašem osmijehu ljepotu jer je pomoć pacijentu naš je životni i stručni odabir.

slide4

Naš tim

Naši liječnici su visoko kvalificirani i stručni, imaju višegodišnje iskustvo rada u stomatologiji te se kontinuirano educiraju u zemlji i inozemstvu ulažuči tako u svoje obrazovanje i znanje kao i poznavanje novih tehnologija i materijala, načina liječenja i medicinskih dostignuća u cilju rješavanja problematike i najzahtjevnijih slučajeva. Nakon prvog posjeta Dental Studiju Rešetar Brezak – detaljnog pregleda, analize fotografija i studijskih modela naš tim vrhunskih stručnjaka postavlja dijagnozu i donosi plan terapije koji se predlaže pacijentu. Danas je foto dijagnostika neizostavni dio dentalne medicine pa je koristimo na način da pacijent ima kliničku fotografiju prije tretmana, za vrijeme tretmana i nakon završenoga postupka. Na taj način možemo procijeniti kvalitetu naših postupaka, a pacijentu omogućiti uvid u provođenje cijeloga zahvata i njegov konačni rezultat.
Našim pacijentima pružamo najveću moguću profesionalnost, osobito uvažavajući njihove želje, ali pružajući jednako tako maksimalnu funkcionalnost i estetsku kvalitetu naših radova u najkraćem mogućem roku. Također prilagođavamo se rasporedu pacijenta te ordiniramo prema dogovoru. Svi potrebni postupci, od prvoga pregleda do završnoga rada, ostvaruju se na jednome mjestu a posebna brigu poklanjamo sigurnosti naših pacijenata tijekom cijeloga tretmana. Kako bi osigurali očuvanje zdravlja pacijenta, osigurali smo visoke standarde sterilizacije, dezinfekcije i higijene. Paleta naših usluga je široka i obuhvaća usluga iz estetske stomatologije poput izbjeljivanja zuba i postavljanja ljuskica (veneers), stomatološke protetike odnosno izrade krunica i mostova od najsuvremenijih materijala kako što je potpuna keramika ili ugradnje zubnih implantata koju provodi naš specijalist oralne kirurgije. Jamčimo vam najbolje usluge iz područja dentalne medicine, vrhunske materijale i uslugu na europskom nivou, potpunu posvećenost Vama i Vašem problemu i besprijekoran osmijeh!

Odabir pravog stomatologa je isključivo vaša odluka, na nama ostaje da vas uvjerimo da niste pogriješili.