Kako starimo postajemo sve iskusniji i napredujemo na mnogim životnim područjima. Sa starenjem možemo jedino ostati bez mladolikog izgleda naše kože. Brojni su znakovi starenja koji se pojavljuju na licu.

Osim pojave bora koje su najizraženije, s godinama se na koži dešavaju brojne promjene zbog kojih dolazi do nedostatka sjaja, ten postaje sivkast i beživotan, koža opuštena, gruba i neujednačene teksture.

Sve te promjene pridonose umornom i ostarjelom izgledu te nam u potpunosti  oduzimaju  mladenačku svježinu. Tako da često ono što vidite izvana ne odgovara osobi kakvom se osjećate iznutra.

Posljednjih desetak godina otkrivene su nove spoznaje u procesu starenja kože, a kao odgovor na njih, javile su se različite neinvazivne metode pomlađivanja kože kao što su skinboosteri, mezoterapija, kemijski pilinzi, hijaluronski fileri, botoks itd.

Vaše lice je način na koji se izražavate, vasa jedinstevnost i osobnost, a liječnici će vam koristeći ove metode uspješno vratiti koži i licu mladenačku svježinu i sjaj.

Povezani sadržaji

Kontakt

Želiš saznati više o našim uslugama?

logo_resetar_brezak

Dental Studio Rešetar Brezak 2018. ©  Sva prava pridržana