Skinbooster

Lijepa koža, dobrog tonusa i teksture  osnova je mladolikog i lijepog izgleda. Kako bi to postigli potrebna je više od jedne ili dvije aplikacije hijaluronskih filerailera, a za sjajnu i glatku kožu koju volite, vidite i osjetite mlađom potrebni su skinboosteri.

Kako dolazi do pojave prvih znakova starenja?

Glavni uzrok starenja je smanjenje količine hijaluronske kiseline u koži. HA je sastavni dio vezivnog tkiva naše kože (dermisa).

Starenjem se moć njezinog obnavljanja znatno smanjuje. Smanjenje količine hijaluronske kiseline započinje već oko 20-e godine, ali postaje zamjetan u tridesetim i četrdesetim godinama života. To smanjenje kao rezultat ima stvaranje bora, gubitkom elastičnosti i smanjenjem količine kolagena, bitnog za strukturu kože i drugih tkiva.

Osim samog procesa starenja  brojni su i vanjski čimbenici koji pridonose starenju i dehidraciji kože te smanjuju prirodan udio hijaluronske kiseline kao što su stres, pretjerano izlaganje suncu itd.

Funkcija skinboostera je da nadoknađuju hijaluronsku kiselinu koja se s godinama slabije prirodno proizvodi te stimuliraju proizvodnju novog kolagena u koži, ali bez dodavanja volumena. Jednostavno rečeno, skinboosteri vlažići kožu iznutra prema van osiguravaju dugotrajnu vlažnost tretiranim područjima kože na način koji skupocjene kreme nikada ne mogu postići. Osim kože lica, njima se može tretirati i  koža ruku, dekoltea i vrata. Ti problematični dijelovi uvijek su odavali stvarne godine, a sad i njih možemo tretirati pomoću skinboostera.

Za Restylane skinboostere, Vital i Vital Light klinički je dokazano da povećavaju elastičnost kože,čine kožu mekom i glatkom, ublažuju bore oko usana i očiju te umanjuju nesavršenosti poput ožiljaka uzrokovanih aknama. Radi se o proizvodima viskoke kvalitete, sigurnim za pacijenta, s rezultatima koji su ispunili sva očekivanja onih kojima je važan prirodan izgled i zdrava, mladolika i blistava koža. Restylane Skin boosteri koriste se već 15 godina i preko 5.5 miliona tertmana napravljeno je s njima.

Za koga i kada je namijenjen ovaj postupak?

Ovaj postupak namijenjen je svima, bez obzira na dob, spol i tip kože. Svima donosi  vidljivo pomlađivanje. Kod kože koja je oštećena, bilo da se radi o foto oštećenju ili o ožiljnim promjenama nakon akni značajne promjene vide se već nakon dva postupka. Skinboosteri idealni su kao priprema kože za ljeto ili kao tretman za obnovu kože nakon ljeta i izlaganja suncu, velikim vrućinama, vjetru i moru koji svi zajedno isušuju kožu i započinju procese starenja.

Iako se rezultati vide već nakon prvog postupka, savjetuje se ponavljanje kroz 2 – 4 tjedna, a nakon toga svakih 4 – 6 mjeseci, redovni tretman održavanja. Za što bolji rezultat preporučamo kombinaciju više različitih medicinskih anti-age postupaka.

Da li je postupak bolan?

Postupak primjene skinboosera je gotovo potpuno bezbolan zahvaljujući dodatku lidokaina u već gotovi pripravak te prijenom topikalnog anestetika u kremi.

Koje su najčešće nuspojave?

Moguće nuspojave uključuju pojavu blagog crvenila i otoka,osjetljivost na opip, stvaranje podljeva i sl., ali nikada nisu ozbiljne te vrlo brzo prolaze. Veće dugotrajne nuspojave su iznimno rijetke, a prema posljednjim istraživanjima 1 u 25.000 reakcija zabilježena je kao hiperosjetljiva.

Kakav je oporavak nakon primjene skinboostera?

Odmah po primjeni skinboostera možete se vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Povezani sadržaji

Kontakt

Želiš saznati više o našim uslugama?

logo_resetar_brezak

Dental Studio Rešetar Brezak 2018. ©  Sva prava pridržana