LJUSKICE – Veneers

Ljuskica je vrlo tanak trajni, protetski nadomjestak koji predstavlja vrhunac estetske stomatologije. Stavlja se na prednju (vidljivu) plohu zuba kako bi se izgled zubi poboljšao u smislu boje, oblika (dužine i širine) ili položaja zuba.

Njima je moguće vratiti prirodni izgled zuba ili u potpunosti poboljšati izgled zubi i postići “hollywoodski” osmijeh te vratiti vaše sampouzdanje. Izrađuju se iz keramike, debljine 0,5 – 0,7 mm. Za izradbu ljuskice potrebno je minimalno brušenje zuba, nakon čega stomatolog uzima otisak te slijedi izrada u laboratoriju prema dogovoru i u skladu s posebnim zahtjevima pacijenta.

Ljuskice izrađene individualno u laboratoriju daju iznimne estetske rezultate te se postiže potpuno prirodan izgled zuba. Prednost pri izboru i izradi ovoga nadomjestka je minimalno brušenje zuba i brza izradba, a prije svega trajno rješenje za lijep osmijeh obzirom da su vrlo otporne.

Ljuskice su se pokazale kao učinkovito rješenje za niz estetskih korekcija zubi kao što su razmak među zubima, snacija obojanih zubi, ispucale cakline i ostalih estetskih korekcija.

Prilikom pregleda saslušat ćemo vaše želje, a potom će naš specijalista predložiti rješenje vašeg problema. Prije konačnog rješenja slijedi fotografiranje i analiza situacije kako bi se pristupilo dizajniranju idealnog osmijeha.

Kada se odlučiti za ljuskice na zubima, a kada je dovoljno izbjeljivanje zuba?

Ako niste zadovoljni oblikom, nepravilnim položajem, razmakom između zuba i drugim nedostacima zuba tada je indicirana izradba ljuskica na zubima, a ukoliko želi samo posvijetliti zube za nekoliko nijansi onda je dovoljan postupak izbjeljivanja.

Povezani sadržaji

Kontakt

Želiš saznati više o našim uslugama?

logo_resetar_brezak

Dental Studio Rešetar Brezak 2018. ©  Sva prava pridržana