Kakvi su to lijepi zubi?

Da li je to simetrija lijeve i desne strane, veličina i oblik zubi? Položaj zubi? Ili je najvažnija boja zubi?

Ljepota je u oku promatrača!

Svi ovi čimbenici sudjeluju u tome kakav dojam ostavlja Vaš osmijeh. Na svaki od ovih čimbenika možemo utjecati u želji da se ostvari prekrasan osmijeh – hollywoodski osmijeh.

Hollywoodski osmijeh je sinonim za pravilne, biserno bijele i proporcionalne zube koji savršeno odgovaraju simetriji lica i pružaju prekrasan osmijeh po kojem su poznate hollywudske zvijezde.

Da bi postigli lijep osmijeh moramo, primarno, održavati zube zdravima što podrazumijeva provoditi redovitu higijenu usne šupljine i redovite kontrole dr.dent.med. Lijepom osmijehu treba redovito uklanjanje naslaga na zubima, kako mekih tako i tvrdih (zubni kamenac) i pigmentacije s površine zubi profesionalnim čišćenjem nakon čega slijedi pjeskarenje zubi. Već ovaj zahvat omogućuje promjenu u izgledu zubi, jer će prirodna boja doći do izražaja.

Ako želite zube posvijetliti za još nekoliko nijansi tada preporučujemo profesionalno izbijeljivanje. Osim profesionalnoga izbjeljivanja na raspolaganju su i porculanske ljuskice (Veneers) koje se postavljaju na prednju površinu zuba. Ljuskicama se može smanjiti razmak između zuba i promijeniti boja zuba. Izradba porculanskih ljuskica je dugotrajno rješenje za postizanje optimalno lijepih zubi. Osigurat će Vam predivan osmijeh koji će trajati godinama.

Dizajniranje osmijeha (smile design) podrazumijeva oralnu rehabilitaciju koja će zadovoljiti Vaše estetske zahtjeve i pri tome osigurati prirodan izgled zubi te pružiti lijep osmijeh pun samopouzdanja.

Povezani sadržaji

Kontakt

Želiš saznati više o našim uslugama?

logo_resetar_brezak

Dental Studio Rešetar Brezak 2018. ©  Sva prava pridržana