Najbrže i najsigurnije izbjeljivanje zubi provodi se u ordinaciji

Iako surfajući internetskim bespućima lako možete pronaći različite metode i na prvi pogled lake i jeftine načine izbjeljivanja zubi, najbrže i najsigurnije izbjeljivanje zubi ipak se provodi u stomatološkoj ordinaciji.

Danas su bijeli i iznimno bijeli zubi sinonim za ljepotu. Zubi se mogu izbjeljivati kod kuće i u ordinaciji dentalne medicine. Najbrži način izbjeljivanja je u ordinaciji dentalne medicine. Uglavnom je potreban jedan posjet, a postupak traje otprilike jedan sat.

Za izbjeljivanje zubi najčešće se koriste proizvodi s visokom koncentracijom vodikova peroksida, a koriste se i dodatni izvori svjetlosti. Prilikom izbjeljivanja važno je zaštititi zubno meso, a gel nanositi samo na zube koje želimo izbjeliti. Rezultat izbjeljivanja odmah je vidljiv.

Za izbjeljivanje kod kuće koristi se gel na bazi karbamid peroksida niže koncentracije. To je razlog da izbjeljivanje traje dulje. Cijeli postupak provodi se oko dva tjedna, te je i rezultat vidljiv nakon dva tjedna.

S obzirom na to da zube treba pripremiti za izbjeljivanje (odstraniti kamenac, ispolirati zube) preporučeni način izbjeljivanja je pod kontrolom stručne osobe u ordinaciji dentalne medicine.

Povezani sadržaji

Kontakt

Želiš saznati više o našim uslugama?

logo_resetar_brezak

Dental Studio Rešetar Brezak 2018. ©  Sva prava pridržana